okt
14

Receptek 2.

Címkék: saláta japán krumpli recept | Szerző: Lieutenant DD | 7:58 pm

Japán krumpli saláta

Uborka
Krumpli
Sárgarépa

Ecet
Cukor
Bors
Majonéz
(opcionális: kukorica, szezámmag, paradicsom)

Az uborkát hosszába kettévágjuk és vékonyra felszeleteljük. Egy kis sóval összekeverve félrerakjuk. A krumplit és a répát felkarikázzuk és a karikákat fel négyeljük. Egy lábas vízet enyhén megsózunk és hozzáadjuk a krumplit és répát, majd alágyújtunk és forrás után 10 percig főzzük. Szűrés után közvetlenül kisebb darabokra törjük a krumplit egy fakanállal. Hozzáadjuk az uborkát, amelynek kinyomjuk a levét. Ízesítjük egy kis ecettel, borssal és cukorral.Végül hozzáadunk egy kis majonézt és az egészet összekeverjük. Ízlés szerint hozzáadhatunk szezámmagot, kukoricát illetve paradicsomot.

A bejegyzés trackback címe:

https://dietduel.blog.hu/api/trackback/id/tr701450552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása