okt
15

A módszer egyszerű

Címkék: okoskodás | Szerző: Lieutenant DD | 12:13 pm

   
 
Kiegyensúlyozott táplálkozás
+
Fokozott folyadék bevitel
+
Rendszeres testmozgás
=
Tartós fogyás

Szóval, az egész alapja nagyon is egyszerű és logikus. Ahogyan a nyuszika illusztrálja nekünk, a tartós fogyáshoz vezető út a megfelelően összeállított étrenden (erről bővebben majd később írok, addig is okuljunk az ajánlott étrendekből), a nagy mennyiségű folyadék bevitelből (ami napi 2-3l vizet ill. teát vagyis nem cukrozott innivalót jelent, a kép senkit se tévesszen meg, hogy itt kávézásról lenne szó) és annyi testmozgást amennyit csak állóképességünk és életvitelünk elbír(itt a napi egy óra a legminimálisabb mennyiség amiről szó lehet)!

És ennyi, nincs semmi csodaszer, és nincs is gyors fogyás, a kilók nem olvadnak le az emberről, de nem is fognak visszajönni. A lényeg az, hogy életvitelbeli váltásról van szó, nem 2-3 hónapig éhezzünk aztán vissza a gyorskajákhoz, hanem megtanuljuk a nyuszi által mutattakat beleépíteni a hétköznapi életünkbe. Nem nehéz, csak egy kicsi odafigyelésra/lemondásra van szükség eleinte, de jó esetben idővel rutinná és életformává válik!

A bejegyzés trackback címe:

https://dietduel.blog.hu/api/trackback/id/tr31451663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása