okt
13

Receptek 1.

Címkék: recept padlizsán szósz | Szerző: Lieutenant DD | 9:02 pm

Padlizsánkaviár:

Padlizsán
Paradicsom
Sárgarépa
Zöldhagyma
Só, Bors
Fokhagyma
Oliva olaj

Egy közepes padlizsánt félbevágunk és szétvágott felületet bedörzsöljük sóval, borssal és oliva olajjal, majd újra összeillesztjük a két felet és 30 óráig sütjük sütőben közepes hőfokon. Kikaparjuk a belsejét és összekeverjük zöldhagyma felkarikázott szárával, kicsire vágott paradicsommal és tört fokhagymával. Forró tésztával tálaljuk. (Kenyérre kenve sem rossz)

A bejegyzés trackback címe:

https://dietduel.blog.hu/api/trackback/id/tr81448377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása