Hétfő
Reggeli: Yoghurt vagy kefir banánnal és zabpehellyel
Ebéd: natúr csirke vagy pulykamell főtt rizs savanyúság és zöldségköret
Vacsora: mexikói tésztasaláta (bab, kukorica, saláta, orsótészta, paradicsom, tojás)
Kedd
Reggeli: piritós uborkával és camamberttel vagy czacziki
Ebéd: paradicsomos, hagymás spaghetti
Vacsora: tonhalas majonézes onigiri krumplisaláta
Szerda
Reggeli: buggyantott tojás, rizzsel ecettel szójaszósszal és szezámolajjal
Ebéd: lecsós lasagne (savanyúsággal)
Vacsora: bab/lencseleves gazdagon sok zöldséggel kis hússal, gerslivel (árpagyöngy)
Csütörtök
Reggeli: random ízesítésű activia joghurt müzlivel
Ebéd: cukkinis-tofus pörkölt (cukkini, darált husi, répa, hagyma, tofu)
Vacsora: padlizsánkaviár” tésztával
Péntek
Reggeli: pirítós almával és camembert-tel
Ebéd: sült/párolt halfilé zöldség körettel
Vacsora: felkarikázott mozarella és paradicsom olivaolajjal és mediterrán fűszerekkel